Sverige Michael Kors väska på nätet -79% rea

Michael Kors väska, Michael Kors väskor, väska Michael Kors, väskor Michael Kors, Michael Kors Sverige, Michael Kors rea

För New York Fashion Week, Michael Kors skickat ut en samling som hade Michael Kors väskor, kustnära vibbar och en polsk stad.

TEMPERATUREN utanför kan ha varit frysning, men inuti var det uppvärmning som ett sortiment av människor och media medlemmar var malning backstage. Och vi var inte ens i avsnittet där modellerna var redo!

Jag väntade på en snabb intervju med Michael Kors, den enormt framgångsrika amerikanska designer som nyligen anslutit sig till skaran av miljardärer.

När vi mötte upp, polerade och älskvärd Michael Kors kommenterade att hans samling denna säsong var en hybrid mellan storstad och Big Sur (ett område i centrala kusten av Kalifornien).

"Vi pratar om det avspända attityd i norra Kalifornien och en stor stad i världen som Kuala Lumpur, New York, spelar ingen roll," förklarar han.

"Jag är en New Yorker, a big city boy, jag spenderar den mesta av min tid i stora städer men tanken är om när du är i en stor stad och vill ladda batterierna, och du vill ha. Så vi åker till Big Sur där det finns ingen mottagning, ingen Wi-Fi och plötsligt kan du koppla in. Jag tror att det är något som någon som bor i en stor stad i världen behöver, så om vi kan få ut av våra kläder, som är perfekt."

Efter intervjun hade vi en titt på modellerna redo, sa hej till supermodell Karlie kloss, innan du fortsätter med sittgrupp. EN Michael Kors väska visa är hög på celebrity faktor och denna hade Blake livliga, Frieda Pinto och Michael Douglas samt Anna Wintour, chefredaktör för amerikanska Vogue och Anna Dello Russo, redaktör på stora av Vogue Japan bland publiken.

Michael Kors fram en samling som avlöst city framtidstitel och avspända. Låten valdes för banan visa var California Dreaming, som anges av den stämning och kläder perfekt.

Det fanns mycket Americana på mocka med fransar och underbara skrymmande knitwear. Den kantas Michael Kors kjolar och Michael Kors påsar, och länge stickat halsdukar med tofsar, var alla stora bitar till införlivar in i en vinter garderob.

Michael Kors gör fantastiska gång- och ytterkläder, och hans trenchcoats och fantastiska kappor är alla måste-måsten. Titta på flowy klänningar och blusar bönder, det var en samling som hade rörelse, som i grunden vad Kors ville uppnå.

"Vi har koncentrerat oss på den idén om yin och yang, romantiken, en mycket mjukare klänningar och kjolar, chiffon, saker som fångar vinden, blandat med något som ser ut som du lånade från pojkarna. Så kan det vara en bra skräddarsydda täck över en romantisk klänning, en romantisk kjol, bara saker som rör sig, en mycket längre silhuetter i samlingen, öppenhet och rörlighet."

Michael Kors tillade att detta särskilda insamling var mycket feminin och allt om textur.

"Den stora sak i samlingen är textur, det är fullt av texturen och konstarbeten, mycket av broderier, fringe, stickning, saker du vill trycka på. I själva verket gjorde vi en hel del broderier och alla försköningar, vi gjorde det för dagen snarare än nattetid, eftersom verkligheten är, varför inte njuta av allt det vackra lyx i dag istället för att vänta för ett speciellt tillfälle?"

väskor Michael Kors såg lyxiga, och eftersom det var en nedgång insamling, det fanns massor av päls. Kaschmir, mohair, alpacka, shearling ... material som du vill ha trycker du på och stroke. Det fanns även cashmere träningsbyxor!

Kvällen slitage var öppet och eterisk med massor av semi-stora bitar. Slirning klänningar slitna med skräddarsydda kappor, tunga knits med kjolar ... det var en yin och yang som Kors talade om, som erbjuder en balans mellan skräddarsydda estetik och flödande silhuetter, en sammanställning av manlighet och kvinnlighet.

Michael Kors" designer är den typen av bitar som transcend säsonger, klassiska stycken som du kan förvara som garderob häftklamrar. De intryck av lyx som en varje dag typ av känsla.

Enligt Michael Kors, valde han att inrikta sig på en neutral palett för att visa upp den manuella arbete och textur: "snarare än att bara vandra i rummet i en ljust gul dräkt, det finns denna typ av unpeeling, som en lök, så när du tittar på den, du kommer att tänka, "Oj, titta på broderier på pälsen, titta på texturen på bakstammen, titta på python fringe, titta på bältesspännet." Den neutrala kan du fokusera på det. "och vilka är de viktigaste bitarna bör vi ha?